Tilbage til oversigt

– Kampene mod Kolding er noget specielt

 

Tobias Møller er topscorer i GOG efter de to første runder af Boxer Herreligaen. Det er blevet til ni mål på ti forsøg fra den hurtige venstrefløj, hvilket må siges at være godkendt. I weekenden gælder det en rigtig klassiskker i dansk herrehåndbold, når GOG tager mod KIF Kolding København på hjemmebane. Det er en kamp, Tobias ser meget frem til.

 

– Det er altid specielt at skulle møde Kolding. Vi ved, at Kolding altid spiller med et meget højt bundniveau, så derfor er det vigtigt, at vi virkelig rammer dagen. Kolding er et af de klart bedste hold i ligaen, og det er alle i truppen selvfølgelig helt opmærksomme på.

 

– Det er en gammel klassikker i dansk herre håndbold, og det er altid nogle specielle kampe at spille, specielt på hjemmebane. Vi håber på, der kommer mange mennesker i hallen for at støtte op om os.

 

GOG-holdet har hentet tre point af fire mulige i de to første runder. En godkendt pointhøst i to svære kampe mod Team Tvis og SønderjyskE. Tobias Møller kalder det for en okay start, men lægger samtidigt ikke skjul på, at der burde stå fire point på kontoen på nuværende tidspunkt.

 

– Som udgangspunkt tror jeg, det er okay. Det er altid svært at spille mod SønderjyskE, og vi har altid store problemer med dem. Når det er sagt, så ville jeg lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke gerne ville have haft fire point på nuværende tidspunkt.

 

 

Husk at købe billetter til lørdagens brag i GOG Arena. Med tanke på tidligere opgør mod Kolding, er dette et opgør, du simpelthen ikke må gå glip af.