Tilbage til oversigt

Kampoptakt: GOG – Skanderborg

Efter sidste uges tur til Norge, hvor det blev til 2 sejre og 1 nederlag deltager GOG i denne uge i Spar Nord cup.

I den sidste kamp i Norge kæmpede holdet med en del skader, og det er vi fortsat lidt ramt af og stiller således op til Spar Nord Cup, uden Frederik Krabbe, Lasse Møller og Andreas Holst. Alligevel ser holdet meget frem til at tage udfordringen op, mod en række af de bedste danske mandskaber.

De deltagende hold er: GOG, Skanderborg, TTH-Holstebro, Århus Håndbold, Ribe-Esbjerg HH, Skjern Håndbold, Skive fH og Randers

Spar Nord cup formatet fungerer på den måde at de 8 hold alle spiller torsdag d. 25. Vinderne af torsdagens kampe vil derefter gå videre til A slutspillet, i mens taberne deltager i B slutspillet, som foregår i den kommende weekend i Skjern.

GOGs modstander i torsdagens kamp er Skanderborg og kampen spilles i Ejby kl. 18.30. Vi skal her forsøge at følge op på de rigtig gode præstationer, i de to første kampe i Norge, hvor holdet virkeligt viste nogle af de takter, der skal findes frem for at præstere godt i sæsonen.

Efter et par dages pause er vi forhåbentligt klar til at give den endnu en skalle, så vi kommer ud af weekenden med en god fornemmelse i kroppen. Og selvom det aldrig er resultaterne, der er det vigtigste i kampe, som den i aften, er det nu engang sjovere og bedre for resten af weekenden, hvis vi vinder og dermed kommer i A-slutspillet.

Når det så er sagt stiller Skanderborg med et ganske kvalificeret hold, der til denne sæson, har forstærket sig med den tidligere KIF-spiller Kasper Irming. Derudover råder holdet over en stor profil i målmanden Kristoffer Lauersen. Dermed vil de som mange andre hold i ligaen gerne i det forjættede slutspilsland og er også kandidat til dette.

Der er kampstart i Ejby kl. 18:30.