Tilbage til oversigt

Kampreferat: IFK Kristianstad – GOG

Det blev til et 26-29 nederlag til de svenske mestre IFK Kristianstad

Tirsdag aften drog GOG´s ligahold afsted til sæsonens første træningskamp, og det mod de svenske mestre og champions league deltagere fra Kristianstad. Det er altid med lidt spænding man imødeser den første kamp på året, i det man ikke altid helt ved, hvordan man står og hvordan de nye folk bliver integreret på holdet.

 

Kampen kom samtidig efter blot tre håndbold træninger, så der er meget at hente endnu, inden de afgørende kampe.

 

De nye på holdet, der fik debut i GOG trøjen var Gøran Johannsen og Magnus Jøndal. Samtidig var der comeback i den gule trøje til Torsten Laen og Andreas Lønberg. Derudover fik Lasse Rosendal lov til for første gang at spille med ligaholdet i en kamp, efter sidste sæson at have deltaget i en del træninger.

 

Og netop Lasse Rosendal blev der en del spilletid til, i det både Lasse Kronborg og Lasse Møller var ude med skader. Det samme gjorde at, der også blev en del spilletid til de to andre ”unge” drenge nemlig Frederik Krabbe og Jon Andersen. Dette bl.a. fordi Frederik Klausen også måtte undværes, grundet en skade tidligt i kampen. Noget der formentligt ikke er mere alvorligt, end at han spiller i næste uge.

 

Kampen forløb lige det meste af første halvleg, hvorefter Kristianstad kunne trække fra i starten af 2. halvleg og på et tidspunkt førte med 5 scoringer. Dette fik GOG dog hentet og der var spænding om resultatet lige til det sidste.

 

Et nederlag er aldrig det bedste, men der var alligevel tilfredshed at spore hos cheftræner Jakob Larsen efter kampen. Nu er vi i gang og det er ikke resultaterne, men processen der er det vigtigste i disse kampe, og der blev god spilletid til alle og med de folk vi har ude, på de samme pladser, er jeg godt tilfreds med præstationen, siger Jakob Larsen efter kampen.

 

Nu er det tilbage i træningslokalet for GOG drengene, inden det går løs igen på tirsdag, hvor GOG møder oprykkerne fra Tønder, i Assens.