Tilbage til oversigt

Kampreferat: Lemvig-Thyborøn-GOG

GOG er i pokalkvartfinalen, efter overtidsdrama i Lemvig.

 

Det blev ganske som forventet en hel tæt affære, da vi avancerede til kvartfinalen i Santander Cup. Kampen måtte ud i forlænget spilletid, efter Lemvig havde udlignet GOG’s føring kort før tid. I øvrigt på en scoring af Lemvigs klart bedste spiller Mikkel Møller, der udmærkede sig med otte scoringer. Dejligt at han er tilbage efter sin knæskade.

 

Tilbage efter skade er også Niklas Kirkeløkke, der blev GOGs mest scorende, med 8 mål. Flere af scoringerne kom på meget vitale tidspunkter, så fedt at have ham tilbage.

 

Kampen bølgede frem og tilbage, men fra slutningen af første halvleg, satte GOG sig på det og tog føringen, resten af halvlegen. Altså lige indtil Mikkel scorede på straffe. Kønt blev det aldrig og det var heller ikke nødvendigt i dag, hvor missionen var videre avancement. Dermed mission Completed! Det med samlet 27-24 efter den forlængede spilletid.

 

Dermed kan vi glæde os til kvartfinalen. Samtidig kan vi se frem til første hjemmekamp i sæsonen, når vi onsdag tager imod Mors/Thy. Her skal der helt andre boller på suppen, for at trække sejren hjem.

 

Mulige modstandere i kvartfinalen, er indtil videre Ribe/Esbjerg og Sønderjyske. Aalborg og Skjern kommer formentligt også i den gruppe, men det afgøres først i morgen. Kvartfinalerne spilles d. 28.oktober.