Tilbage til oversigt
Liga

Kasper Christensen bliver ny træner i GOG

Fra 1. juli 2024 overtager den nuværende Ikast Håndbold-træner Kasper Christensen posten som cheftræner i GOG. Parterne har lavet en aftale, der foreløbig strækker sig over fire sæsoner, og det glæder direktør Kasper Jørgensen, at kabalen nu er gået op.

“Vi ser rigtigt meget frem til, at Kasper Christensen bliver en del af setuppet i GOG. Han har leveret flotte resultater som træner, hvor har bragt Ikast Håndbold helt tilbage i toppen af dansk og europæisk håndbold med guld i sidste sæsons Europa League og flot spil i Champions League i denne sæson,” siger Kasper Jørgensen, der er overbevist om, at den nye cheftræner vil gå til opgaven med stor respekt for GOG’s værdier.

“Han er en rigtig arbejdshest med masser faglige egenskaber, som jeg glæder mig til at se udnyttet i GOG. Efter hver sæson står vi over for en ny begyndelse, og en af grundene til, at valget er faldet på Kasper, er at han har et godt blik for at bringe talenterne i spil på den rigtige måde, og det er jo netop en af GOG’s dyder, fordi vi har en helt unik talentmasse at trække på,” konstaterer Kasper Jørgensen videre.

Selvom hovedpersonen godt kan få tiden til at gå som træner i Ikast Håndbold og kommentator ved det igangværende VM i kvindehåndbold, ser han også frem til at trække i den gule trøje efter sommerpausen.

“GOG er en idrætsinstitution i Danmark, og jeg kunne mærke med det samme, at jeg havde lyst til opgaven med at stå i spidsen for holdet, da jeg fik henvendelsen. Jeg synes, at GOG er den fedeste håndboldklub. Der er selvfølgelig eliteholdet på toppen af det hele, men det hviler på et stærkt fundament af en fantastisk talentmasse på ungdomsholdene, og en masse frivillige, der er med til at give klubben en helt unik kultur, som jeg glæder mig til at blive en del af,” siger Kasper Christensen.

Den kommende GOG-træner er helt på det rene med, at hans ansættelse på flere måder markerer en ny begyndelse, men det får ham ikke til at drosle forventningerne ned.

“Jeg har helt klart ambitioner om, at vi skal vinde noget. Vi skal spille med om titler, og vi skal gøre det godt i de europæiske turneringer, ligesom GOG har gjort det i de seneste mange år. Jeg glæder mig også til at skulle være med til at sætte mit præg på det hele, og til at være med til at skrive nye kapitler i GOG’s flotte historie,” konstaterer Kasper Christensen, der allerede nu kan røbe en smule af sine planer for spillet:

“GOG har altid været kendt for friskhed og speed, og det skal vi selvfølgelig bygge videre på. Og så vil jeg gerne have et spilkoncept med en god dybde, hvor vi dyrker den enkelte spillers spidskompetencer. Min erfaring er, at det er sjovt for spillerne, og rent taktisk giver det en masse strenge at spille på,” lyder det videre fra den kommende GOG-træner, som glæder sig over at have mange unge håndboldtalenter til disposition.

“Jeg har bevist i SønderjyskE og i Ikast, at jeg har stort fokus på at bringe de unge i spil. Man skal bare se på truppen til landsholdet for at få bevist, at GOG har en helt unik rolle i dansk håndbold, og med dem, der er på vej op nu, er jeg slet ikke i tvivl om, at talentfabrikken i Gudme også danner grundlaget for fremtidens succeser,” slår han fast.

Ansættelsen betyder, at nuværende træner Thomas Brandt Nyegaard til sommer vender tilbage til sit civile job.