Tilbage til oversigt

Kasper J.: Aalborg er en fin modstander

Når GOG og Aalborg den 3. februar tørner sammen i semifinalen i Santander Final4, er det et opgør mellem to klubber, der gennem tiderne har spillet usædvanligt mange tætte opgør, og GOG-direktør Kasper Jørgensen vil heller ikke udpege en favorit til at komme i finalen i turneringen.

 

“Aalborg er et rigtigt godt hold og har været med i toppen af dansk håndbold i mange år. Jeg ser kampen meget lige og det bliver dagsformen der afgør udfaldet,” lyder det fra Kasper Jørgensen, der kan underbygge sin udtalelse med statistikken.

 

Her afsløres, at de seneste 37 opgør siden 2002 har budt på 14 sejre til GOG, 5 uafgjorte og 18 nederlag og målscoren siger 1023-1032 i Aalborgs favør.

 

Alligevel er det ikke afgjort, at GOG var ønskemodstanderen i Aalborg-lejren – de tre seneste opgør mellem klubberne er nemlig sluttet med to sejre til GOG og en uafgjort kamp.

 

Kasper Jørgensen mener da heller ikke, at det havde været en fordel at trække værterne fra TTH Holstebro eller Ribe-Esbjerg, som mødes i den anden semifinale, og han slår fast, at GOG kommer for at vinde to kampe i turneringen.

 

“Vi havde ingen ønskemodstander, da jeg betragter alle deltagerne som meget lige og derfor er Aalborg en fin, men svær modstander. Vi kommer for at vinde Santander Final4 og skal vi det, skal vi kunne slå alle hold,” lyder det.

 

Internt salg af billetter med forhåndsreserveringer foregår via gog.dk fra den 6.-15. november.

Fra d. 23. Kl 10 starter det offentlige salg