Tilbage til oversigt

Kasper Jørgensen: Næste år skal vi have point med videre

Da de sidste slutspilskampe var afgjort søndag med det kedelige resultat, at GOG ikke er blandt de sidste fire hold, var det en fattet direktør, der gjorde status. Han havde nemlig haft lidt tid til at forberede sig på skuffelsen, der ventede.

 

”Det var ikke så meget i går, at den slog hårdt. Vi mistede et skridt sidste søndag, hvor vi skulle have slået Aalborg, og da vi tabte til Skjern i onsdags var den ikke længere i vores egne hænder. Desværre kunne vi jo så se på lørdagens resultater, at det så sort ud, og de bange anelser blev ikke gjort til skamme,” konstaterer Kasper Jørgensen med henvisning til, at Skjern ikke havde nogen grund til at tage point mod Aalborg, sådan som det var nødvendigt set med gule øjne.

 

GOG havde som nummer fem i grundspillet ikke fået point med videre til de afgørende kampe, og det endte som bekendt med at blive dyrt, akkurat som det var tilfældet for tre år siden, hvor det sydfynske mandskab trak sorteper som treer med 9 point.

 

Kasper Jørgensen kan finde masser af gode grunde til at tage de positive briller på, når sæsonen skal gøres op, men med skuffelsen i nær erindring, er det i sagens natur ikke så let. 

 

”Det er det første år i de syv år, jeg har været direktør, hvor jeg ikke kan sige, at vi gjorde det bedre end sidste år. Ser du på de kolde facts, så er det en skuffende sæson, hvor vi ikke kom i Final 4, og hvor vi ikke nåede til semifinalerne,” siger Kasper Jørgensen, før han finder de gode ting frem fra gemmerne:

 

”Vi skal huske på, at vi blev nummer fem i grundspillet, og det er det bedste, vi har præsteret hidtil, og målsætningen var at komme i slutspillet og lave en god præstation. Det må man sige, at vi har gjort, og sammen med Ribe-Esbjerg er vi det hold, der har hentet flest point i slutspillet. Og så har vi jo været i Europa Cuppen. Det har vi ikke prøvet før, og der er ingen tvivl om, at vi gjorde en god indsats, men igen manglede vi lige det sidste i forhold til at det var en stor succes,” konstaterer direktøren, der har et par klare ønsker til resultaterne i den kommende sæson, og første skridt skal allerede tages senere på måneden. 

 

”Inden vi går på sommerferie har vi en pokalkamp mod Ajax, som vi skal vinde, så vi kan komme i Final 4 denne gang. Og så må vi gøre alt, hvad vi kan for at slutte i top fire i grundspillet, så vi kan prøve at få point med videre. Vi skal nødig havne i den samme situation igen,” siger Kasper Jørgensen, der slutter af med en stor lykønskning til klubbens ungdomshold.

 

“Det er helt vildt flot, at drengeungdomsholdene rydder bordet med DM-guld i U14, U16 og U18 for andet år i træk. Det lover godt for fremtiden, og vi har jo allerede set nogle af de unge stortalenter træde direkte ind på eliteholdet og gøre det godt i denne sæson.”