Tilbage til oversigt

Kasper Jørgensen: Tour de GOG en kæmpesucces

GOG-direktør Kasper Jørgensen er ikke i tvivl, når han skal gøre status efter Tour de GOG 2017, hvor en lang række sponsorer sprang på spinningcyklerne og trådte igennem i en god sags tjeneste.

 

“Årets Tour de GOG blev en kæmpe succes. Vi havde en fest uden lige, og vi havde et setup, som vi var meget tilfredse med, fordi det gjorde underholdningsværdien meget større. Vi havde en skærm på, der gjorde, at alle kunne følge med i, hvor mange penge, der var samlet ind samtidig med, at man kunne se, hvor langt de enkelte ryttere havde kørt,” sagde Kasper Jørgensen, der selv lod sveden springe – måske ikke mindst fordi han sad ved siden af gæstestjernen Lasse Svan, der kørte for Team Velgørenhed.

 

Ud over, at de fremmødte sponsorer havde en god dag, med en række underholdende indslag, glædede Kasper Jørgensen sig over, at selve udbyttet af arrangementet overgik alle forventninger:

 

“Det bedste ved arrangementet var selvfølgelig, at vi slog alle rekorder på økonomien. Vi samlede 650.000 kroner ind til GOG Velgørenhed og samarbejdsklubberne. Det er over 150.000 mere, end vi har fået de andre år, så det er en stor succes. Og så var det et ekstra kirsebær på toppen, at vi bagefter kunne sætte to point på kontoen med en sejr over Skanderborg inde i den anden hal,” konstaterer Kasper Jørgensen, der slutter af med en stor tak til alle typer af bidragydere på arrangementet:

 

“Tak til alle cykelformænd, ryttere, sponsorer på cyklerne og øvrige, som var med til at gøre dagen til en succes!”