Tilbage til oversigt

Kenneth Dahl assistent for Keld Vilhelmsen

Når GOGs 2. divisionshold efter sommerferien tørner ud til en ny sæson, bliver det med en god gammel kending på trænerbænken ved siden af Keld Vilhelmsen. Efter nogle overvejelser har Kenneth Dahl nemlig valgt at sige “ja, tak” til tjansen som assistenttræner for 2. divisionsholdet.

 

“Jeg sagde egentlig nej første gang, Keld henvendte sig til mig, men i sidste ende fik passionen for håndboldspillet og muligheden for netop at arbejde sammen med Keld mig til at sige ja,” siger Kenneth Dahl, der holder fast i sin beskæftigelse i familievirksomheden “Arne og Søns Gulvafslibning”, hvor han er medejer (og i øvrigt sønnesøn til Arne).

 

Kenneth Dahl lægger ikke skjul på, at det netop er udsigten til at arbejde sammen med Vilhelmsen, der har fået ham til atter at samle bolden op.

 

“Keld har altid været en stor spiller for mig, og det bliver spændende at arbejde sammen med ham. Min opgave bliver primært at give indspark til det offensive, og ellers skal jeg bidrage sådan som en assistenttræner kan. Jeg får mulighed for at observere og give input, som træneren jo ikke nødvendigvis har i kampens hede. Der har jeg som spiller oplevet, at assistenten kan gøre en fordel, og det bliver spændende at arbejde med,” siger Kenneth Dahl om sin nye opgave.

 

Sammen med Vilhelmsen får han blandt ansvaret for at give fremtidens stjerner i gult den bedste oplæring på vejen fra ungdomsrækkerne til Eliteholdet.

 

“I GOG er der et godt samarbejde helt fra U16 til ligaholdet. Men forskellen på U18 og eliteholdet er virkelig, virkelig stor, og der er nærmest ingen, der er stærke nok til at klare det spring, så kampene for 2. divisionsholdet er et rigtig godt mellemtrin for de unge,” mener Kenneth Dahl, der om nogen ved, hvad han taler om. Kenneth Dahl var nemlig blandt de spillere, der trådte til og var med til at føre GOG fra 2. division og tilbage til den bedste række efter konkursen i 2010.

 

Frem til 2016 var Kenneth Dahl en del af truppen, bortset fra en periode, hvor håndbolden blev lagt helt på hylden som følge af hustruens kræftsygdom.