Tilbage til oversigt

Kenneth Dahl er fortrøstningsfuld

 

Tirsdag eftermiddag var EnergiFyn vært for dette års spillerpræsentation. Her blev GOG-truppen anno 2014/15 præsenteret ved et humørfyldt arrangement, hvor de fremmødte fik lejlighed til at stifte bekendtskab med nye såvel som gamle ansigter. 

 

Blandt de præsenterede spillere finder vi Kenneth Dahl, som blandt andet blev præsenteret som holdets “gulvafsliber” med henvisning til, at Kenneth arbejder hårdt ved siden af håndbolden med at slibe gulve for hans fars firma.

 

 

Den 26-årige centerspiller har et positivt syn på dette års trup, og han er yderst fortrøstningsfuld med hensyn til holdets form i øjeblikket.

 

 

 – Det er fedt nok. Som træningskampene har vist, ser det ud til, at vi fungerer som et samlet hold.

 

 

 – Det hele passer godt sammen og vi har vist gode takter både i angrebsspillet og forsvarsspillet. Samtidig har målmændene vist, at de også kan tage med hænderne, så jeg er rimelig fortrøstningsfuld, fortæller Kenneth Dahl.

 

 

Første prøvelse for ‘de gule’ er allerede i morgen, hvor holdet skal møde Lemvig-Thyborøn Håndbold i 1/8-finalen i pokalturneringen.

 

På lørdag går det løs ved første hjemmekamp. Her er modstanderen også Lemvig-Thyborøn Håndbold. Kampen spilles kl. 16 i GOG Arena. Hvis du ikke allerede har sikret dig en billet, kan du gøre det ved at klikke dig ind på linket her: http://billetter.gog.dk/