Tilbage til oversigt

Kevin Møller til SG Flensburg Handewitt

Efter at have stået en fantastisk sæson i håndboldligaen, har interessen for Kevin Møller været enorm. Således har en af de største og mest traditionsrige klubber i Tyskland også fået øjnene op for unge Møller. SG Flensburg – Handewitt har skrevet en fireårig kontrakt med Kevin, startende 1/7-2014.

 

GOG direktør, Kasper Jørgensen udtaler:

”Kevin har stået en forrygende sæson, og det er ikke underligt, at mange har lagt mærke til ham. Vi lægger ikke skjul på, at vi er super ærgerlige over så dygtig en målmands afsked, men da muligheden opstod, ville vi ikke stå i vejen for Kevin, der på mange måder kommer til sin drømmeklub. Samtidig er vi stolte over endnu engang, at kunne udvikle og levere et stort talent til en af de helt store klubber i Europa. Det beviser, vi gør nogle ting helt rigtigt i GOG, og vi glæder os til at tage imod det næste store målmandstalent. Vi ønsker Kevin alt mulig held og lykke i fremtiden, og siger tusind tak for hans indsats i den gule trøje.”

 

Kevin Møller siger om skiftet:

”GOG har betydet alverden for mig. Det kan ikke beskrives, hvor stor en betydning klubben har haft for mig og min udvikling. Jeg kommer til at savne hallen, atmosfæren, folkene i klubben, og ikke mindst de gutter jeg har været på et fantastisk eventyr med, igennem oprykningen til håndboldligaen og kamp for hver eneste point i ligaen.

Jeg har valgt at skifte til Flensburg, fordi det er en af de bedste klubber i verden. Det er en kæmpe mulighed for at lære af de bedste, og Flensburg er på mange måder min drømmeklub. Hele min familie er tæt på, og så har jeg set dem måske hundrede gange, dengang man kun kunne turde drømme om at spille håndbold på så højt niveau. Jeg vil gerne takke GOG, for at lade mig gå et år inden min kontrakt udløber. Det betyder meget for mig og viser også, at GOG er en klub med værdierne på det rette sted.”

 

 

For yderligere information kontakt Kasper Jørgensen på 22 80 48 35