Kirkeløkke & Co. gjorde det onde ved GOG

Til trods for nogle fantastiske præstationer af flere spillere, var Niclas Kirkeløkke og hans holdkammerater fra Rhein-Neckar Löwen for stor en mundfuld for GOG i tirsdagens Europa League-opgør i Phønix Tag Arena. 37-32 vandt de tyske gæster, der ved pausen førte 19-14.

GOG var i kraft af flot og hurtigt opspil flot med i kampens første 25 minutter, og på tavlen strålede Emil Jakobsen og Simon Pytlick, der var de eneste fynske målskytter helt frem til 25. minut, hvor Frederik Bo Andersen også tjekkede ind med reduceringen til 13-14.

Herfra gik det imidlertid hastigt den gale vej for GOG’erne, der efter et par misbrugte forsøg så Kirkeløkke & Co. trække fem mål fra, og den føring fik hjemmeholdet aldrig lukket igen.

I anden halvleg holdt tyskerne kampen i et jerngreb, og selvom flere GOG’ere kom på tavlen, sluttede kampen med 32-37 i tysk favør.