Tilbage til oversigt

Kirkeløkke knæskadet og misser vm

GOGs store profil Niclas Kirkeløkke har desværre pådraget sig en knæskade, der var værre end først antaget. En scanning fredag viser, at højrebacken har revet sit bagerste korsbånd i knæet over.

 

Normalvis kræver det ingen operation, når det bagerste korsbånd er revet over. Niclas Kirkeløkke skal nu igennem et genoptræningsforløb i omkring seks måneder, før han kan spille håndbold igen.Det betyder også, at Niclas Kirkeløkke ikke kommer med landsholdet i januar, hvor holdet spiller VM i Danmark.

 

”Jeg er så ærgerlig og ked af det. Lige her før et VM på hjemmebane og det sidste halve år i GOG. Nu handler det om lige at sunde sig og så fokusere på genoptræningen,” siger Niclas Kirkeløkke, der til sommer skifter livet i GOG ud med en tilværelse i den tyske bundesliga.

 

”Niclas er knust. Han stod foran en stor rolle på et VM på hjemmebane med et hold, der har muligheden for at vinde. Vi føler med Niclas,” lyder det fra GOG-træner Nicolej Krickau.

 

Niclas Kirkeløkke har lige nu ingen yderligere kommentarer, men I er velkomne til at kontakte cheftræner Nicolej Krickau på 51 55 74 91 og direktør Kasper Jørgensen på 22 80 48 35.