Tilbage til oversigt

Kirkeløkke: Små ting afgør det

 

Det blev en helt vanvittig pokalfight mod KIF Kolding København onsdag aften, Kampen skulle ud i to gange forlænget spilletid, hvorefter KIF trak det længste strå ved at score på straffe efter tid.

 

Niclas Kirkeløkke er ærgerlig over, at GOG ikke formåede at snuppe sejren i en kamp, hvor GOG havde muligheden for at afgøre kampen kort før tid,

 

 – Vi vidste godt, at hvis vi spillede hvad vi kunne og de måske undervurderede os efter de har spillet mod Barcelona og gjort det godt, så kunne vi måske godt presse dem. Det er bare ærgerligt, at vi ikke kan tage den hele vejen, når det var så tæt på, siger Niclas Kirkeløkke og fortæller, at det er marginaler, der afgør kampen.

 

 – Det er små ting, der afgør det. Vi har faktisk chancen med 10 sekunder tilbage, hvor vi smider den væk. Og så er vi generelt ikke gode nok til at spille overtalsspil. Jeg tror ikke vi vinder særligt mange af dem.

 

Selvom det i tiden umiddelbart efter kampen er surt, at det ikke blev til sejr, så kan holdet alligevel tage

hele kampen med sig videre som en positiv oplevelse.

 

 – Det betyder rigtig meget for truppen efter vi har været nede. At vi vinder i lørdags og spiller sådan en kamp i dag. Det skal nok hive os op.

 

Kampen blev overværet af 1778 tilskuere, der alle gav deres fulde opbakning til ’de gule’. Det var en helt fantastisk oplevelse, fortæller Niclas.

 

 – Det var helt vildt fedt. En fed kulisse og det gule hjørne gav den bare gas.

 

GOG møder KIF igen allerede på søndag i Boxer Herreligaen. Her er drengene på udebane i TRE FOR Arena Kolding.