Tilbage til oversigt

Kirkeløkke: Vi skal gå hårdt til KIF igen

 

Så sent som i onsdags mødte GOG og KIF hinanden i pokalturneringens 1/4-finale. Her gik opgøret hen og blev så neglebiddende-spændende, at kampen skulle ud i to gange forlænget spilletid.

 

Drengene viste flot moral og beviste at spillegejsten var tilbage for 100 %.  Søndag går det så løs igen – denne gang i Boxer Herreligaen.

 

Niclas Kirkeløkke og co. glæder sig til at skulle møde KIF igen, og efter den flotte indsats i onsdagens pokalkamp, er der ingen tvivl om, at meget af den taktik, der blev brugt der, kan genbruges.

 

 – Jeg tror, det er nogenlunde den samme opskrift som i dag (onsdag red). Vi skal gå rigtig hårdt til dem i forsvaret og prøve at skyde hul på deres målmænd igen. Så skal det nok blive en god kamp igen, siger Niclas Kirkeløkke efter onsdagens pokalkamp.

 

Om kampen bliver lige så spændende som onsdagens kamp, er der god grund til at tro, hvis man spørger Niclas Kiirkeløkke.

 

 – Ja, jeg tror godt, det kan blive lige så spændende. Vi har bevist, vi godt kan gøre det én gang – så kan vi også en gang til.

 

For at kampen skal kunne blive lige så spændende igen, kræver det dog, at drengene får styr på et par småting frem mod søndagens udekamp.

 

– Vi skal få styr på vores overtalsspil og vores forsvar. De scorer for let på os, når vi er i overtal i forsvaret. Vi flagrer rigtig meget, når vi er i overtal i angrebet og det stresser os lidt og det får vi ikke så meget ud af, siger Niclas Kirkeløkke og understreger vigtigheden af at holdet får gang i kontraen.

 

– Vi skal bare gå hårdt til den, og løbe med dem som vi plejer.

 

Kampen spilles kl. 19 i TRE FOR Arena Kolding.

 

Du kan følge kampen på liveopdatering på vores Facebookside GOG 2010.