Tilbage til oversigt

Kom med GOG til håndboldfest på TV2

Vil du være med til at fejre sæsonen, der er ved at slutte, så skal du være med, når TV2 samler hele Håndbolddanmark til en stor fest i Odense, hvor alle klubber stiller med fans og profiler for at gøre aftenen levende og sjov.

 

Festen finder sted

Mandag den 29. maj klokken 18.00-23.00.Rugårdsvej 25 i Odense

 

Hvis du har lyst til at repræsentere GOG som en af tilskuerne, og kan du leve med risikoen for at komme i tv, har vi et godt tilbud til dig.

 

Vi har nemlig 10 pladser mærket til GOG, og det er de 10 første, der melder sig, som får pladserne. For at komme i betragtning, skal du opfylde følgende:

Du skal have en gul GOG trøjeSelv komme til og fra Kvægtorvet i OdenseHave det gode humør medVære villig til at sige noget om GOG/håndbold/ligaen – hvis du bliver spurgtVære blandt de første 10 der melder sig…

 

Send en mail på gog@gog.dk med det samme, hvis du gerne vil være med!

 

Programmet for aftenen:Rundvisning på TV2 med fortællinger om huset og de forskellige ting, der foregår på Kvægtorvet.En tår at drikke, en pølse og lidt kartoffelsalatDeltagelse i TV2s store afslutning på 888liga-sæsonen, hvor du også får mulighed for at opleve hvordan en tv-produktion finder stedHygge, sjov og håndbold med kollegaer, venner, ”fjender” og bekendte fra andre klubber.

 

 

 Foto: © Ebbe Rosendahl