Tilbage til oversigt

KOM MED PÅ HOLDET!

Administrationen i GOG er gået på jagt efter forstærkning og søger en praktikant til foråret 2022

I samspil med den nuværende administration bliver du en vigtig medspiller i hverdagen, hvor arbejdsopgaverne er mange og varierende. Som praktikant i GOG vil et af fokusområderne være omkring det kommunikative, hvor du vil få flere faste opgaver omkring håndtering af bl.a. sociale medier og på den måde være med til at give vores partnere, fans og alle andre med interesse i GOG en masse brugbar information. Opgaverne vil være store som små og du kan selv være med til at sætte dit præg på arbejdsopgaverne.

Der vil også være diverse opgaver i forbindelse med kampe og øvrige arrangementer. Derudover vil det også være muligt at gå i dybden med andre områder som kan have interesse – salg, planlægning af events, pleje af partnere, ideudvikling og meget mere.

Vores nye spiller i administrationen skal være klar på at indgå i et team, hvor alle opgaver skal løses og samtidig ønsker vi, at du er idérig og kommer med forslag til stort som småt.
Du skal være selvstændig og omstillingsparat. I perioder vil fokus være på få opgaver, mens der i andre vil være fart på med mange bolde i luften.

I GOG kan vi tilbyde dig en unik mulighed for at komme med bag kulisserne i en af landets førende håndboldklubber. Du kommer tæt på vores ligaspillere og partnere og samtidig får du mulighed for at opleve hvordan tingene fungerer uden for de 40 x 20 meter.
Der vil forekomme skæve arbejdstider i forbindelse med kampe og øvrige arrangementer. Ugen planlægges derfor fleksibelt ift. alle aktiviteterne. Det forventes dog, at man kan være der til hjemmekampe i løbet af praktikperioden.

Vi forventer du er i gang med en videregående uddannelse, som kan matche ovenstående.

Opstart vil være Primo Januar 2022

Hvis du kan se dig selv som forstærkningen i administrationen hos GOG er du velkommen til at sende dit CV.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig.

 

Kontaktperson:

Mads Bruus

mads@gog.dk

51 90 33 75