Liga

Komfortabel sejr hjemme mod TTH

GOG-spillerne cruisede sig lørdag eftermiddag til en solid 33-25-sejr over gæsterne fra TTH, der aldrig rigtigt meldte sig ind i kampen.

Allerede fra første fløjt gik det galt for gæsterne, der havde indkasseret tre mål, før de første gang selv kom på tavlen, og bortset fra fem rodede minutter midt i første halvleg, var opgøret aldrig tæt.

GOG gik til pause foran med 16-12, og i anden halvleg blev forspringet udbygget, så det undervejs var helt oppe på ni mål.

Ud over de to point til kontoen kunne hjemmepublikum i Gudme glæde sig over, at Kasper Kildelund var tilbage på banen efter sin skadespause, og det kronede fløjspilleren med et mål på et forsøg.

Mest scorende spiller for GOG var Emil Madsen med syv scoringer, mens Morten Olsen og Lukas Jørgensen begge blev noteret for seks mål.

Næste opgave for GOG er onsdag, hvor Wisla Plock kommer på besøg i Gudme til en Champions League-kamp.