Tilbage til oversigt

Kommende træner: vil øve mig i at vinde i Gudme

Efter et par opgør med hjemmebane i Odense, spiller GOG igen hjemmekamp i SEF Arena i Gudme. Lørdag tager GOG i mod Skanderborg Håndbold, som har Nicolej Krickau som træner. Og han er manden, der skal styre GOG-tropperne i den kommende sæson.

 

Det bliver nok sidste gang i mange år, at Nicolej Krickau kommer til SEF Arena i Gudme som udeholdets træner. De næste tre sæsoner er det nemlig ham, der skal stå i spidsen for GOGs ligahold. Men lørdag kommer han som træner for de grønblusede fra Skanderborg Håndbold.

 

– Jeg glæder mig rigtig meget. Vi har ro på, efter vi forleden vandt over Tønder, så vi SKAL ikke vinde mod GOG. Men jeg tænker, jeg lige så godt kan begynde at øve mig i at vinde i Gudme, så det går vi selvfølgelig benhårdt efter på lørdag, siger Nicolej Krickau.

 

Træneren har altså ingen foræringer med til sin kommende klub, og når han først står på sidelinjen, og kampen går i gang, så tænker Krickau ikke så meget over, at han på den anden side af sommerferien skal stå på den anden side af dommerbordet og dirigere de gule spillere.

 

– Jeg har selvfølgelig brugt en masse tid på at se på klubben og spillerne, inden jeg sagde ja til jobbet. Så det er nok en af de kampe, hvor jeg er bedst forberedt, fortæller den 30-årige Krickau, der regnes for et af Danmarks store trænertalenter.

 

– Deres bagkæde er rigtig godt kørende. Nicklas Kirkeløkke og Gøran Johannessen spiller godt og Lasse Møller er ved at komme i gang, så vi skal forsøge at tage lidt af det tryk, de kommer med. Og så skal vi løbe vores kontra, så vi også presser dem i deres returløb. Så det ikke kun er os, der bliver presset i den fase, for det kan vi ikke undgå, lyder det fra Nicolej Krickau, der var på sidelinjen i Skansen i aftes, da GOG besøgte SønderjyskE. En kamp, hvor GOG sikrede sig en plads blandt de otte bedste i tabellen og dermed en plads i slutspillet. Men alle point er stadig vigtige i kampen om den bedste placering, som giver de bedste muligheder i det vigtige slutspil.

 

Så de to point, der kæmpes om i kampen mod Skanderborg Håndbold på lørdag er meget afgørende for GOG.

 

Så kom og støt GOG i SEF Arena i Gudme – køb din billet HER