Tilbage til oversigt

Kreutzmann spår tæt kamp

I morgen spiller GOG, måske, sidste kamp på hjemmebane i sæsonen. BSV kommer på besøg, og alt andet end en sejr vil definitivt betyde, at GOG ikke kan nå semifinalerne i denne sæson. Selv med en sejr kræver det en hel masse hjælp og held, hvis de gule skal blandt de sidste fire. Aalborg Håndbold skal således tabe alle deres tre sidste kampe, mens GOG skal vinde deres.

Drengene vil dog lige meget hvad slutte godt af ovenpå en lang og hård sæson. En sæson der har budt på lidt af hvert ifølge GOG bagspiller Aku Kreutzmann:

 

– De første par måneder skulle vi lige finde ud af, hvordan vi skulle spille sammen, og vi lå nede og kæmpede i nederste halvdel. Men siden november har vi vist, at vi sagtens kan være med i toppen, når vi spiller bedst.

 

GOG og BSV har for vane at spille tætte kampe. Det tror Aku også bliver tilfældet i morgen:

 

– Jeg forventer at kampen bliver tæt, som det plejer. Vi spiller, ligesom vi plejer at spille mod BSV med tålmodighed og en masse afleveringer mod deres offensive forsvar. Så må vi se, om det rækker til vores første sejr mod BSV år.

 

BSV er sikret en plads i semifinalen, men det bliver ikke et østjysk hold, der lægger sig ned:

– Vi skal forvente, at de kommer med masser af fart. De vil sørge for, at vi ikke får en sejr over dem i år. De har et rigtigt godt hold, men vi kender hinanden meget godt, så jeg tror, at dem der er mest klar på dagen, vinder kampen, siger Aku, og spår samtidig GOG gode muligheder:

 

– Vi har jo tendens til at spille tætte kampe, men jeg tror at vi vinder denne gang med 1 mål