Tilbage til oversigt

Krickau fik testet nye roller i Tyskland

GOG-spillerne kom sent søndag hjem efter en træningsturnering i Tyskland, hvor der var ikke mindre end tre kampe på det tætpakkede program.

 

Ifølge træner Nicolej Krickau var der tale om en udbytterig tur, hvor der blev brug en del tid til at få organisationen på plads, så alle er klar, når der er noget på spil inden længe.

 

“Efter en god lang bustur hjem kan vi krydse tjeklisten af ved en del opstartspunkter. Vi har brugt masser af vores timer på træningslejren til at arbejde med teamet på flere fronter. Det gælder især retning og roller for kommende sæson,” fortæller Krickau, der så sine spillere vinde to store sejre og lide et enkelt nederlag undervejs.

 

Sejrene var overbevisende. Først blev det 40-20 over HC Linz fra Østrig, og i den afsluttende kamp blev værterne fra tyske Rimpar Wölfe slået 34-26, og ifølge Krickau var det største sportslige udbytte faktisk i lørdagens kamp, hvor de ukrainske mestre fra Motor Zaporozhye vandt med 34-29 over GOG.

 

“De tre kampe var af lidt blandet karakter. I de to af kampene fik vi lidt for lidt modstand, men det var en meget interessant test mod Zaporozhye. De udfordrede os på mange ukendte områder, og det giver os noget, som vi kan bygge videre på. Ikke mindst i forhold til de kommende EHF Cup-kampe,” siger Nicolej Krickau, der ikke brugte meget tid på det taktiske i forhold til den danske turnering.

 

“Det taktiske ligger stadig et stykke væk, da vi har god tid, før der er noget på spil i gældende kampe.  Men vi arbejder naturligvis med spilelementerne hele tiden. Det drejer sig ikke så meget om nye tiltag, men snarere om de kendte ting, der skal på plads igen, fordi vi har nye folk på mange centrale positioner i begge ender,” konstaterer Nicolej Krickau.