Tilbage til oversigt
Liga

Krickau forlader GOG efter seks sæsoner

GOG bliver en profil færre, når medaljekampene efter denne sæson er afviklet. Det ligger fast, efter at træner Nicolej Krickau er blevet købt fri af sin kontrakt af en udenlandsk klub.

Dermed lakker en æra mod enden, og ifølge direktør Kasper Jørgensen er det en meget vigtig brik i GOG’s historie, der skal erstattes, men samtidig slår Kasper Jørgensen fast, at situationen ikke kunne være anderledes.

”Vi har været utrolig glade for Nicolej fra første dag, siden han kom til Gudme i sommeren 2017, og det har været det perfekte match. Vi var ikke i tvivl om, at vi havde fået endnu et stort talent, da vi indgik aftalen, og resultaterne taler for sig selv. Det, som Nicolej har præsteret i GOG, har været enestående, så derfor får han også enestående tilbud udefra, og det er et af dem, som han nu følger,” fortæller Kasper Jørgensen, som understreger, at GOG gerne ville have fortsat med 36-årige Krickau i trænersædet.

”Vi har haft en åben og ærlig dialog med Nicolej, og vi har i fællesskab lavet mange tiltag for at sikre gensidig tilfredshed, og begge parter kunne have fortsat samarbejdet til fælles glæde i lang tid. Men nu kom der så et tilbud, som var for godt til at afslå for Nicolej, og da vi samtidig er blevet behørigt kompenseret økonomisk, respekterer vi selvfølgelig også hans karrieredrømme,” siger Kasper Jørgensen, som er i fuld gang med at finde en afløser:

”Vi har allerede hentet pokaltitlen i denne sæson, vi har spillet os i kvartfinalen i Champions League, og vi lever i bedste velgående i kampen om at genvinde det danske mesterskab. Så GOG er en yderst attraktiv klub – også for trænere på øverste hylde, og jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal finde en god træner, der kan føre succesen videre. Og så glæder vi os selvfølgelig til at følge Nicolejs karriere fremover. Den skal nok blive spændende.”