Tilbage til oversigt

Krickau i GOG til 2022 – drømmer om guld

Så er det på plads. Nicolej Krickau fortsætter som cheftræner for GOG frem til sommeren 2022. Nu drømmer begge parter om at hente titler til Sydfyn.

 

Første sæson blev det til en pokalfinale, bronzemedaljer og en plads i EHF Cuppen for GOG med Nicolej Krickau ved roret. Efter halvandet år i klubben har Krickau nu forlænget sin kontrakt, så den gælder frem til sommeren 2022.

 

”Det var helt logisk for mig. Jeg er rigtig tilfreds med at være her, og jeg er rigtig glad for og ydmyg over for, at klubben synes, at jeg skal stå i spidsen for holdet i mange år endnu,” fortæller Nicolej Krickau.

 

”Vi har en træner, som gør et fantastisk stykke arbejde, som er top motiveret, som drengene er glade for at arbejde sammen med og som har leveret nogle fine resultater ind til videre. Og vi er sikre på, at vi sammen kan skabe gode resultater fremadrettet også,” lyder det fra GOGs direktør Kasper Jørgensen.

 

Og ambitionerne er tornhøje i GOG. Klubbens bedste herrehold skal kontinuerligt befinde sig i ligaens top fire og helst spille med i europæiske turneringer. Og så er der store drømme at samarbejdet mellem Krickau og GOG skal fylde flere pokaler i skabet i Gudme.

 

”Jeg håber, at vi i fællesskab kan vinde nogle titler. Vi gik jo ind til den her sæson med ambitionen om at vinde den første titel til GOG siden konkursen. Den ambition har vi stadig,” fortæller Nicolej Krickau.

 

Og nu er der til 2022 til at få opfyldt drømmen.

 

”Jeg kan sagtens se for mig, at vi kunne vinde en titel inden 2022. Det er da det, vi går og arbejder på alle sammen,” slutter Kasper Jørgensen.

 

GOG møder i aften SønderjyskE på udebane. Kampen fløjtes op kl. 19.00.

 

For yderligere kommentarer er I velkomne til at kontakte cheftræner Nicolej Krickau på 51 55 74 91 og direktør Kasper Jørgensen på 22 80 48 35.