Tilbage til oversigt

Krickau om lodtrækning: en svær, men fed gruppe

Torsdag formiddag blev der trukket lod til gruppespillet i EHF European League, og her var GOGs navn som det eneste danske hold med i bowlen.

Fru Fortuna ville det således, at GOG kom i Gruppe B, hvor listen af kommende modstandere betyder, at der i sandhed venter GOG et europæisk eventyr med rejser til både øst og vest og nord og syd på det europæiske kontinent:

Fra øverste hylde venter det franske mandskab HBC Nantes, som har den danske målmand Emil Nielsen mellem stængerne.

Fra andet lag trak GOG det russiske mandskab Chekhovskie Medvedi, som GOG havde fornøjelsen af at møde i Champions League i 2019. Dengang vandt GOG hjemme med 38-31, mens cifrene i Chekhov lød 28-36 i russernes favør.

Gruppens nordligste repræsentant er det finske mandskab Riihimäki Cocks, der har 12 nationale mesterskaber og 10 pokaltitler under bæltet. Europæisk fik de finske haner erfaring fra gruppespillet i Champions League 2018-19, hvor holdet fik point mod både Wisła Płock, CB Ademar León, Wacker Thun.

Fra fjerde lag får GOG fornøjelse af det tyske hold TBV Lemgo Lippe, som tidligere har været blandt de helt store klubber i Europa. Den nuværende trup tæller blandt andet de spanske Guardiola-tvillinger Isaias og Gedeon.

Sidste hold op af bowlen i lodtræningen var SL Benfica, som imponerede i kvalifikationen ved at sende Niclas Kirkeløkke og Rhein-Neckar Löwen ud af turneringen, før det for alvor bliver sjovt.

Gruppespillet begynder den 19. oktober, hvor GOG får fornøjelsen af igen at rejse til Olimpiysky Sport Palace for at møde Chekhovskiye Medvedi.