Tilbage til oversigt

Krickau: Vi har et godt fundament på plads

Nicolej Krickau har fået en god begyndelse på sin tid som træner i GOG, hvor opstarten kulminerede med en pokal til skabet i Gudme, da de gulblusede søndag vandt en træningsturnering i Portugal.

 

Selve sejren i finalen lagde den nytilkomne træner ikke så meget i, men indsatsen fra spillerne var han godt tilfreds med.

 

“Det var ikke lige det, vi havde drømt om. Modstanden var for dårlig. Det så lidt mistænkeligt ud, men vi glæder os over, at vi kom igennem meget koncentreret, og dem der var derinde leverede en god indsats på trods af lidt vanskelige omstændigheder, så det var glimrende,” sagde Krickau med henvisning til, at finalemodstanderen Aguas Santas blev kørt eftertrykkeligt over med 36-17 efter 15-7 ved pausen.

Ud over kampene i Portugal har Krickau haft en række andre testkampe i opstarten, og han er fuld af forventninger til den kommende sæson.

 

“Jeg synes, at jeg er kommet rigtig godt i gang, og jeg har fået et fantastisk indtryk af klubben, men bestemt også af holdet. Alt i alt er det set fra min stol meget positivt. Og hvis man kigger på hele optakten, så synes jeg, at vi har fået doseret tingene ok, og jeg har en fornemmelse af, at vi er nogenlunde klar. Man vil jo altid gerne nå en hel masse i sådan en opstart, men vi havde et rigtig godt fundament at bygge videre på fra GOGs hold sidste år, og vi er nogenlunde klar,” siger Krickau.

 

Første kamp af betydning på GOG-bænken får han lørdag i Santander Cuppen, hvor han for en kort bemærkning vender tilbage til Skanderborg, som han stod i spidsen frem til denne sæson.

“Skanderborg er et hold, der ser ud til at have afviklet mange gode træningskampe også. De har lavet mange mål, og det virker også til, at de defensivt har et fint niveau, så det bliver en stor udfordring, men vi har også rigtig meget tro på egne evner på vores hold, og det håber jeg også, at vi kommer til at se på lørdag. Det bliver uden tvivl tæt, som det skal være i en pokalkamp, men jeg tror på, at vi kan vinde den kamp,” siger GOG-træneren.