Tilbage til oversigt

Krickau: Vi trak alle de bedste hold

Træner Nicolej Krickau behøver ikke lang tid, da han bliver spurgt, hvad han tænker om GOGs lodtrækning til efterårets gruppespil i Champions League.

Her kom GOG i pulje med  Dinamo Bucuresti (Rumænien), Chekhovskiye Medvedi (Rusland), Kadetten Schaffhausen (Schweiz), IFK Kristianstad (Sverige) og Wisla Plock (Polen).

“Vi trak det sværeste hold i alle lagene, så vi får bestemt nogle spændende kampe i Champions League. Det bliver ikke let at slutte blandt de to øverste, men på den anden side, så ligner det også en meget lige gruppe, hvor man godt kan forestille sig, at der er en del hold, der kommer til at tage point fra hinanden,” konstaterer Krickau.

“Under alle omstændigheder, så er det her jo nogle af de kampe, som vi glæder os til som hold, og jeg kunne også godt forestille mig, at det kunne være en stor oplevelse for vores fans at tage med ud til nogle af kampene. Kristianstad er jo heller ikke så langt væk,” lyder det videre fra GOG-træneren.

 

Alle hold mødes ude og hjemme, og herefter går to af de seks hold går videre i turneringen. Her krydses nummer et og to med de to bedste hold fra Gruppe C i playoff-kampe til 1/8-finalerne.

Kampprogrammet forventes på plads i august, og turneringen begynder i september.