Tilbage til oversigt

Krickau vil gerne have to point

Når GOG lørdag eftermiddag spiller mod Skanderborg, er træner Nicolej Krickau igen oppe mod sin gamle klub, som to gange i sidste sæson drillede GOG’erne. Og derfor er Krickau også særdeles opmærksom på, at der ikke venter en walk-over for GOG.

“Vi blev overmatchet på nogle parametre i sidste sæson, hvor Skanderborg selvfølgelig også spillede noget af det bedste, de overhovedet gjorde. Det var i hvert fald min oplevelse. Jeg synes, at vi i den første slutspilskamp herhjemme – selvom det var ved at blive tæt – viste, hvad det er, vi kan, når vi spiller på det bedste niveau mod dem. Men det er to hold, der vil mange af de samme ting, så det handler meget om, hvor meget kvalitet, man får puttet ned i den enkelte situation,” siger Krickau, der dog ikke vil ophøje kampen mod Skanderborg til noget helt særligt.

“To point mod Skanderborg er ikke mere værd end to point mod andre hold, men vi vil rigtig gerne vinde på lørdag og få skabt et endnu bedre udgangpunkt i forhold til vores grundspil,” siger træneren.

For stregspiller Arnar Freyr Arnarsson er det første gang, at han møder Skanderborg i en gældende kamp, men han er ikke desto mindre nogenlunde klar over, hvad der venter:

“Vi har spillet mod dem i en træningskamp i foråret, og det er et hurtigt hold, der gerne vil spille kontra. De har dygtige målmænd, som vi skal være opmærksomme på. Jeg har hørt fra drengene, at de tabte to gange til dem sidste år, og den stime vil jeg selvfølgelig gerne være med til at vende,” siger Arnarsson, der glæder sig til endnu en hjemmekamp.

“SU’VI:T Arena er lidt en grotte. Det føles altid, som der er fuldt hus, og det er fedt, at tilskuerne sidder så tæt på banen. Det giver god gejst på holdet,” konstaterer han videre.