Tilbage til oversigt

Kronborg forventer tæt kamp igen

På søndag går det løs igen. De to hold, som mandag gav os en fantastisk kvartfinale i Santander Cup, skal nu endnu en gang krydse klinger, denne gang i Boxer Herreligaen. Hvis bare kampen bliver halvt så intens som den forrige, så har publikum rigeligt at se frem til søndag. Vi har talt med Lasse Kronborg om den kommende revanchekamp.

 

– Historien siger jo, at vi altid spiller tætte kampe mod BSV. De vil komme blæsende ud fra start for at få revanche fra i mandags, det er der slet ingen tvivl om. Vi skal være klar på at stå i mod deres pres, og hvis vi gør det, så bliver det helt tæt igen.

 

I mandags handlede kampen om en plads i Final 4 og søndag er det en kamp i Boxer Herreligaen, som stadig er lang endnu. Lasse mener, at man nogen gange som spiller kan mærke den ekstra gnist i knald eller fald kampende, men understreger, at truppen går ind til søndagens kamp på samme måde som til den sidste.

 

– Jeg synes godt, jeg kan mærke en lille forskel på pokal- og ligakampe. I pokalen SKAL du præstere på dagen, mens du i ligaen har en del kampe til at få samlet dine point sammen i. Når det er sagt, så skal vi altså forsøge at være der på samme måde igen, for ellers taber vi simpelthen. Vi skal prøve at se denne kamp som endnu en knald eller fald kamp og så ellers give den fuld skrue fra start til slut.

 

Med en frisk sejr i baggagen vil det være naturligt, hvis GOG har en form for mental fordel inden kampen søndag, men på den anden side er BSV på hjemmebane, og det har også noget at sige. Kronborg mener ikke, at det er helt så firkantet, men hvis der skal udnævnes en snæver favorit, så må det blive hjemmeholdet.

 

– Det er svært at snakke om en mental fordel, for vi skal huske på, at de altså vandt alle fire kampe over os sidste år. Den er meget åben, men hvis man skal udråbe en favorit, må det blive BSV. De er på hjemmebane, og samtidigt er de budgetmæssigt også et stykke fra os. Vi satser dog på, at vi igen kan stå med hævede arme efter kampen.

 

Kampen spilles søndag klokken 18.00 i Jysk Arena i Silkeborg.