Tilbage til oversigt
Liga

Kulturbærer Kildelund forlænger med GOG

Et af Sydfyns mest kendte efternavne inden for håndbold fortsætter på GOG’s ligahold. Højrefløjen Kasper Kildelund har forlænget aftalen med klubben med yderligere to år, så han er GOG-spiller frem til sommeren 2025.

Han har tilbragt flere timer i hallen i Gudme, end de fleste. Født og opvokset i det lokale håndboldmiljø, og begge forældre er ansat i klubben. Nu er der kommet underskrifter på en aftale, så Kasper Kildelund fortsat er en del af ligatruppen frem til 2025.

”GOG betyder alting. Det er mit andet hjem. Her jeg altid er kommet og er vokset op. Det er en tryghed for mig,” fortæller Kasper Kildelund.

”Kasper Kildelund er en spiller, der bidrager godt på holdet og i vores dagligdag. Og så bidrager han i øvrigt også i klubben som ungdomstræner. Men også en spiller, der er god på banen, når det spidser til, og tingene skal afgøres. Det så vi jo i slutningen af sidste sæson, hvor Kasper Kildelund spillede en stor rolle, da mesterskabet kom i hus,” siger GOG-træner Nicolej Krickau.

Kasper Kildelund begyndte sin karriere på liganiveau, da GOG rykkede tilbage i den bedste række igen efter konkursen i 2010. Fra 2016 blev det til fire sæsoner i TTH Holstebro, men i 2020 trak han igen den gule trøje over hovedet.

”Da jeg kom tilbage fra Holstebro, var der sket rigtig meget med klubben. Og at jeg så kunne være med til at vinde det første mesterskab med GOG, det er jeg meget beæret over. Det betyder rigtig rigtig meget,” fortæller 28-årige Kasper Kildelund, hvis far Søren Kildelund også spillede på GOG’s førstehold tilbage i 80’erne og 90’erne.

”Med vores strategi er det afgørende at have spillere med GOG-DNA, som forbinder os med den øvrige klub. Og så er det er vigtigt at have nogen på holdet, der kender folkene omkring klubben, så de nye, der kommer til, har nogen at læne sig op ad. Men først og fremmest er Kasper Kildelund jo en rigtig dygtig højrefløj,” lyder det fra Nicolej Krickau, der er glad for at have papir på Kildelund to sæsoner mere.

Det er hovedpersonen også selv.

”Det har egentlig været ret nemt at tage den beslutning. Jeg elsker GOG. Jeg føler mig hjemme her. Det er min klub.”