Tilbage til oversigt

Kunsten er at holde niveauet

GOG har de seneste 2 kampe været oppe mod nogle af ligaens hårde modstandere, nemlig KIF Kolding København og Bjerringbro Silkeborg Voel. Her har holdet vist, at de kan udfordre selv de stærke hold, og endda snuppe point med fra dem på deres egen hjemmebane, som de gjorde mod BSV i lørdags.

 

I morgen møder holdet TMS Ringsted, der endnu ikke har fået point i turneringen og derfor er sultne efter en sejr. TMS Ringsted har tabt med 11 mål til Kolding, men de har også spillet en række tætte kampe, hvor de har tabt med meget få mål.

 

”TMS er et hold, der kæmper og det er aldrig sjovt at spille i Ringsted Hallerne. Til gengæld er vi for en gang skyld favoritter”, siger GOGs venstre fløj Mads Dyhr.

Han mener, at kampen kan blive spillet på GOGs præmisser, hvis holdet fortsætter det flotte forsvarsspil, og samtidig formår at holde det høje niveau, som de har vist mod både Kolding og BSV.

Selv om Mads ikke mener, at holdet har nogle store stjernespillere, fremhæver han alligevel Rune Poulsen, der på 7 kampe har lavet 34 assists, og derved er placeret som nr. 2 på toplisten over antallet af assists. Han tilføjer desuden også Ringsteds højre backs, som spillere GOG skal være opmærksomme på i morgen mellem kl. 19.30 og ca. 21.00.

 

GOG sukker efter at få 2 point med hjem efter to velspillede kampe. Med et hold som TMS, der ikke er den stærkeste modstander i ligaen, håber Mads Dyhr på, at holdet kan sikre sig de 2 point de længdes efter. Desuden håber han også, at der kan blive plads til noget spilletid, og glæder sig derfor til kampen i morgen.