Tilbage til oversigt

Landsholdskeeper til GOG og en sand fighter vender hjem

GOG forstærker nu truppen til den kommende sæson. Den rutinerede, norske landsholdsmålmand Ole Erevik kommer til klubben, der samtidig henter en af sine egne hjem fra udlandet.

 

Målmanden siges at være den vigtigste spiller i håndbold. Og derfor har det haft stor betydning for GOG at finde afløseren for Espen Christensen, der forlader klubben til sommer for at prøver kræfter med bundesligaen.

 

Og GOG har hentet en rutineret en af slagsen. Den 36-årige norske keeper Ole Erevik kommer til Sydfyn på en toårig kontrakt.

 

– Vi henter Ole Erevik for at styrke målmandsposten med en international klassespiller med stor erfaring og en, der tidligere har haft stor succes i Danmark. Så en stærk spiller, der skal være med til at fastholde vores position i toppen af dansk håndbold, lyder det fra Kasper Jørgensen, GOGs direktør.

 

Ole Erevik har blandt andet spillet i KIF Kolding og Aalborg Håndbold. Nordmanden kommer til Gudme fra et ophold i fransk håndbold.

 

– GOG er en klub, som vil noget. En klub med ambitioner. Derudover er masser af historie, klubånd og klubfølelse i hele foreningen, og det er i mine øjne en af de vigtigste parametre for at opnå succes. GOGs historie og kultur glæder jeg mig til at lære bedre at kende, lyder det fra Ole Erevik.

 

– Og så vil jeg da heller ikke lægge skjul på, at jeg ønsker at vinde en hel masse håndboldkampe, og det tror jeg, mulighederne er gode for, at vi vil gøre de næste sæsoner.

 

Velkommen hjem til kulturbærer

 

Ud over en stærk profil i målet, så har GOG også skrevet kontrakt med klubbens tidligere stregspiller Lars Hald. Efter kun en enkelt sæson væk fra de gulblusede, vender en kulturbærer hjem fra Frankrig.

 

Og det glæder GOG-direktør Kasper Jørgensen, da Lars Hald er en sand fighter, der kan bidrage positivt både på og udenfor banen. På banen i både forsvar og angreb – og udenfor med hans store empati og kendskab til klubben og holdet. Hald kommer hjem på en tre årig kontrakt.

 

– Lars har haft et ønske om at komme hjem til Danmark, og vi synes selvfølgelig, det var mest naturligt, det blev i GOG, udtaler Kasper Jørgensen.