Tilbage til oversigt

Lars Hald om hjernerystelsen: En drøj omgang

I pokalkampen mod KIF Kolding København fik Lars Hald en ordentlig en på kassen, da han fik en bold i hovedet fra et skud af Minik Dahl Høegh. Det betød, at Lars Hald måtte se resten af den nervepirrende pokalkamp på bænken.

 

I dag, 14 dage efter, døjer den stærke stregspiller stadig lidt med efterveerne af hjernerystelsen, men det går fremad, og det er det positive, som Lars Hald fokuserer på.

 

Efter pokalkampen d. 22.oktober havde Lars Hald det umiddelbart fint, men da han begyndte at træne igen et par dage efter, kunne han godt mærke, at alt ikke var som det skulle være.

 

 – Jeg blev ramt af en bold i hovedet fra Minik til pokalkampen. Jeg havde det egentlig okay efterfølgende og dagen efter. Jeg styrketrænede om fredagen, og om lørdagen følte jeg mig egentlig klar til at spille, men undervejs i kampen fik jeg gradvist kvalme og mere og mere ondt i hovedet. Jeg følte jeg stod på gyngende grund, fortæller Lars Hald.

 

 – Jeg har efterfølgende været i behandling hos en kiropraktor fra Otterup, der hedder Ian. Han har specialiseret sig i neurologi, og det har fungeret godt. Jeg har lavet nogle forskellige øvelser – blandt andet med træning af øjnene. Det hjælper faktisk rigtig godt.

 

For Lars Hald er der masser af fremgang at spore og tirsdag var han for første gang ude at løbe siden episoden i pokalkampen.

 

 – I dag har jeg lige løbet for første gang og det gik rigtig godt. Det har været en drøj omgang, men der er heldigvis ved at være lys for enden af tunnelen, siger en fortrøstningsfuld Lars Hald.

 

Næste kamp på programmet for GOG er allerede på fredag, hvor holdet tager til HC Midtjylland.