Tilbage til oversigt

Larsen: GOG møder et slagkraftigt HCM

 

’De gule’ tager i dag turen til Herning, hvor HC Midtjylland venter i et spændende opgør. Oprykkerne har fået en forrygende start på sæsonen, hvor de i øjeblikket indtager ligaens andenplads. Holdet har kæmpet sig til sejre over både Aalborg og Skjern, og spillet sig til uafgjort mod blandt andet SønderjyskE og Team Tvis Holstebro. Der er derfor ingen tvivl om, at GOG-drengene kommer på en yderst vanskelig opgave fredag aften.

 

Cheftræner, Jakob Larsen, fortæller, at HCM er et hold med mange dygtige profiler, heriblandt Vignir Svarvarsson, Kristian Gjessing, Jens Fredsgaard og Rasmus Porup. Især HCM’s forsvar har været oppe og vende på taktikmødet.

  

 – De har det, man kalder et internationalt forsvar. Deres islænding, Vignir Svarvarsson kommer med noget hårdhed og noget erfaring fra absolut højeste niveau. Kristian Gjessing, som han står sammen med inde på midten, ved også godt hvad det handler om. Han har spillet for Skjern i en menneskealder, spillet topkampe, spillet i Aalborg og været på landsholdet gennem mange sæsoner, siger Jakob Larsen og fremhæver endnu en spiller, som har gjort det godt for HCM.

 

 – De har nok den bedst skydende back pt. Rasmus Porup har sat nogle langskud ind, som ikke er set mage i mange sæsoner.

 

Der er derfor ingen tvivl om, at GOG står over for en vanskelig kamp i aften i Herning.

 

–  De har et slagkraftigt mandskab, hvor forsvaret er virkelig effektivt.  Det er et komplet hold med to gode målmænd. De har den målmand med den største redningsprocent, siger Jakob Larsen med henvisning til Jens Fredsgaard, der har stået med 47 % ind til nu.

 

– Det er uhørt højt og de har lykkedes med rigtig mange ting ind til nu. Så det bliver en vanskelig kamp.

 

GOG rejser til HCM med en mission om, at hvis tre ting lykkedes, så skal det nok blive en god kamp.

 

– Kan vi få tre ting til at virke: komme til gode afslutninger, spille fint angrebsspil og stå godt i forsvaret, som så spiller sammen med målmændene, så vil vi helt sikkert kunne spille en god kamp, selvom vi er i Herning mod nummer to i ligaen, siger Jakob Larsen, der glæder sig til at holdet skal spille foran de mange tilskuere i Herning.

 

– Det er 2700 mennesker, og det bliver rigtig intenst og sjovt. Det er sådan nogle kampe, der rigtig sjove at spille. Vi har været i Herning mange gange og spille mod HCM i 1.division, hvor der har været 3-400 mennesker, og det er ikke så sjovt. At skulle spille foran 2700 mennesker, hvor hallen koger – det er interessant og det er der man vokser som hold og spiller, fastslår cheftræneren.

 

Kampen fløjtes i gang kl. 19.30.