Tilbage til oversigt

Larsen: Vi er ramt mentalt

 

 

Det var noget af en lærestreg, som ’de gule’ blev udsat for, da Team Tvis Holstebro kom på besøg torsdag aften. Kampen endte 18-26 i en kamp, hvor få ting gik GOG’ernes vej.

 

Cheftræner, Jakob Larsen, fortalte efter kampen mod Team Tvis Holstebro, at for mange fejl og afbrændte chancer var en af årsagerne til at TTH fik lov til at dominere kampen.

 

 – Vi halter efter fra start til slut og scorer fire mål på 20 minutter. Det vinder man ikke mange håndboldkampe på.

 

 – Vi tilspiller os en del fine chancer, og vi burde kunne spille os til endnu flere, men når vi endelig får dem, så brænder vi et hav af muligheder plus vi laver en masse teknikske fejl, fortæller Jakob Larsen.

 

Det er derfor ingen tvivl om, at ’de gule’ er ramt på selvtilliden efter flere kampe, hvor resultaterne ikke har gået GOG’s vej. I går var det TTH, der fik lov at dominere kontraspillet, og GOG ikke formåede udnytte de chancer på kontra, de fik. Det betyder dog ikke, at kontramaskinen er stillet på hylden – tværtimod skal drengene op på hesten igen.

 

 – Der er ingen tvivl om, at vi er ramt mentalt. Selvtilliden er for manges vedkommende angrebsmæssigt og afslutningsmæssigt for nedadgående. Det skal vi arbejde med.

 

 – Det betyder ikke, at vi skal stoppe med at løbe, for det er det vi kan, og det skal vi fortsætte med til vores dødsdag. Det handler om, at vi skal have statistikken med os – score på vores chancer og lade være med at lave for mange teknikske fejl. Gør vi det, kan vi stadig løbe kontra – så det handler om selvtillid og mentale kræfter.

 

Selvom der var mange ting, der ikke fungerede, kan Jakob Larsen godt finde nogle positive ting frem fra kampen.

 

 – Det positive er, at vi dækker rigtig fint op og Mike har mange gode redninger. Da Søren kommer ind har han også nogle fine redninger.

 

Næste kamp er på næste lørdag d. 4. oktober, hvor vi hjemme i GOG Arena tager imod Mors Thy Håndbold.

 

Du kan allerede nu gå ind på www.gog.dk/billetter og sikre dig en plads.