Tilbage til oversigt

Larsen: Vi skal udnytte den gode rytme

 

Efter en overbevisende indsats i weekenden, hvor holdet smadrede Odder med 19-41, er ‘de gule’ fyldt med selvtillid forud for dagens opgør mod SønderjyskE. Med fire sejre i streg er det vigtigt, at holdet udnytter den gode periode, de er inde i for øjeblikket. Det mener cheftræner, Jakob Larsen.

 

– Det gælder om at udnytte den gode rytme, vi er inde i for tiden. Det er rigtig godt, der er kamp med det samme igen, fortæller Jakob Larsen.

 

Selvom Odder og SønderjyskE er to vidt forskellige mandskaber, er der alligevel flere ting fra weekendens storsejr, som holdet kan tage med videre til kampen i aften. 

 

– Vi skal bruge forsvaret, og den aggressivitet vi havde fra start, skal vi finde frem igen. Det kontraløb, vi havde med de to stregspillere, fungerede rigtig godt. Det skal vi også udnytte mod SønderjyskE.

 

– Det er de samme dyder plus angrebsspillet, hvor vi rammer hinanden rigtig godt i kombinationerne. Det skal vi have fundet så meget frem som muligt.

 

Den første kamp mellem GOG og SønderjyskE endte med en ét-måls-sejr til SønderjyskE. Jakob Larsen forudser en spændende kamp, hvor især målmandspræstationerne bliver afgørende.

 

– Den omvendte kamp i Skansen endte 35-34 og der var rigtig mange angreb, mål og fine detaljer. Jeg tror, at som sæsonen er skredet frem, så er begge hold blevet lidt mere obs på hurtigt midte og satsede kontrafaser og hurtigt spil.

 

– Vi er nok bedre indstillet på hinanden, så jeg tror ikke vi kommer til at score så mange mål som dernede, men jeg tror helt sikkert, at vi kommer til at få mange angreb. Så er det bare spørgsmålet, hvilken keeper der har en god dag og kan lukke ned for angrebsspillene. Det er det, der bliver afgørende.

 

Kampen starter kl. 19.30 i GOG Arena. Så kom i hallen til årets sidste hjemmekamp! Der kan stadig erhverves billetter til kampen på www.billetter.gog.dk.

 

Husk, der bliver som vanligt liveopdateret fra kampen på vores Facebookside, GOG 2010.