Tilbage til oversigt

Lasse Kronborg indstiller karrieren

Når sæsonen er forbi, er det samtidig også et stop for en af de centrale spillere i GOG. Anfører Lasse Kronborg indstiller karrieren til sommer.

35-årige Lasse Kronborg har i 11 sæsoner spillet for GOG og er den sidste på holdet, der har været med hele vejen i genopbygningen af klubben efter konkursen i 2010. 

”GOG har betydet alt for mig. Det har været mit liv de sidste ti år og 11 i alt. Jeg føler, at jeg har givet alt, hvad jeg overhovedet kunne til klubben. Jeg har prøvet at videreudvikle og videreføre den GOG-sjæl, som jeg blev vist dengang, jeg startede. Den har jeg prøvet at give videre til de unge og nye spillere, som er kommet udefra,” siger Lasse Kronborg, der kan se tilbage på en masse gode oplevelser, kammeratskaber, medaljer og på et tidspunkt var playmakeren også inde omkring det danske landshold. Uden for banen er Kronborg uddannet skolelærer. Men hvad fremtiden bringer efter håndboldkarrieren, det er ikke på plads endnu.

”Jeg har da nogle tanker, som jeg holder for mig selv lidt endnu. Men det kan også være, at der er et job derude, som jeg ikke ved eksisterer, som bare passer super godt til mig. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud på den anden side og opleve, hvordan den del af verden er, men først vil jeg lige slutte godt af i GOG,” lyder det fra anføreren.

Lasse Kronborg kom til GOG i forbindelse med sammenslutningen med Tved, der ændrede klubbens navn til GOG Svendborg TGI, og holdet spillede i gråt. Efter nogle sæsoner i Faaborg kom Lasse Kronborg tilbage til GOG efter konkursen og var med til at bygge klubben op igen – nu i den klassiske gule trøje. 

”Det er et vaskeægte klubmenneske, der til sommer indstiller karrieren. Lasse Kronborg har været en solid støtte og en central figur i genopbygningen af GOG som et tophold i dansk håndbold. Både på banen, men også uden for banen, hvor han i tre år var ansat i administrationen i klubben. Lasse har udfyldt mange funktioner, og vi skylder ham en stor tak for indsatsen og ønsker ham alt det bedste i det liv, der venter efter sæsonen,” siger GOGs direktør Kasper Jørgensen.

 

 

BILLEDER: (tv) Lasse Kronborg kommer til klubben i 2005, hvor GOG spiller i gråt som GOG Svendborg TGI. (th) Lasse Kronborg har været med i GOG siden konkursen, tiden fra 2. division, oprykning til ligaen og en fast del af dansk tophåndbold.