Tilbage til oversigt

Lasse Møller: Dejlig følelse

Lørdag tankede GOG to point ind på kontoen i SU’VI:T Arena i Gudme. En tæt kamp mod Nordsjælland Håndbold endte med en sejr på 24-21 til de gule.

 

Kampen bølgede frem og tilbage. I perioder var der lidt for god stemning i det grønne hjørne, hvor Nordsjællands Håndbolds medrejsende fans.

 

Men efter kampen var det det gule hjørne, som kunne juble sammen med ligaspillerne fra GOG. Det blev til en målfattig sejr over Nordsjælland Håndbold på 24-21.

 

Og det var godt at vaske den plet væk fra nederlaget til Ribe-Esbjerg ugen forinden, fortæller Lasse Møller.

 

– Helt bestemt. Godt lige at få følelsen af to point igen. Det er altid dejligt. Og det at vide, at vi stadig kan stå godt i forsvaret. Det er en god følelse.

 

De to hold skiftedes til at føre og have teten i spillet. Forsvar og målmænd prægede opgøret. Og skytterne havde det svært.

 

– Ja, det blev en rodet kamp. Vi får aldrig rigtig fat i angrebet og laver kun 24 mål. Men heldigvis står vi godt i forsvaret og leverer to gode målmandspræstationer, der sikrer os de to point, siger GOGs unge venstreback.

 

Det gode forsvar tages med i rygsækken til næste kamp. Men angrebsspillet skal der arbejdes med i den kommende tid.

 

– Vi har en hel del brændte chancer i kampen. Vi spiller os egentlig til nogle fine muligheder, så vi må se på, hvordan vi kan effektivisere vores angreb og se noget video, slutter Lasse Møller.

 

Næste kamp for GOG er torsdag aften, hvor holdet møder Mors-Thy Håndbold på udebane.