Tilbage til oversigt

Lasse Møller: En drengedrøm

GOGs Lasse Møller er efterudtaget til A-landsholdet, der den kommende uge samles i forbindelse med Golden League stævnet.

 

Den 21-årige GOG-spiller er blevet efterudtaget, fordi der er tvivl om flere bagspillere på herrelandsholdet.

 

– Jeg glæder mig helt vildt, det er jo en drengedrøm der går i opfyldelse. Jeg skal bare ind og give alt, jeg har og så lære så meget, jeg overhovedet kan fra de bedste i Danmark. Så det handler bare om at suge til sig og tage det som en fed oplevelse, lyder det fra en glad Lasse Møller inden afgang.

 

Skulle Lasse Møller komme i aktion under Golden League, vil det være hans debut på A-landsholdet.

 

”Vi har brug for at få en bagspiller ind, og her vil vi godt se Lasse Møller lidt nærmere an. Han er et af de største talenter i dansk håndbold lige nu, og da der stadig er lidt tvivl om Rasmus Lauges deltagelse i samlingen, og Morten Olsen samtidig har ligget syg i flere dage, er det Lasse vi kigger mod til denne samling,” siger landstræner Nikolaj Jacobsen i en pressemeddelelse fra DHF.
 

Lasse Møller har tidligere spillet knap 50 ungdomslandskampe for Danmark og blev for under tre måneder siden kåret til turneringens mest værdifulde spiller, da Danmark vandt sølv ved U21-VM i Algeriet.