Tilbage til oversigt

Lasse Møller forlader GOG i 2020

Hele livet har Lasse Møller spillet i den gule GOG-trøje, men når vi kommer til sommeren 2020, kan en europæisk topklub skrive Lasse Møller på holdkortet.

”Jeg har fundet en ny klub fra sommeren 2020. Jeg flyver fra reden her i Gudme,” fortæller 22-årige Gudme-dreng.

Lasse Møller er kommet fast i den lokale håndboldhal, siden han som barn blev trillet ind til banerne i en barnevogn. Han er nærmest født med harpiks på fingrene, opvokset i en håndboldfamilie, hvor faren Bent Møller var med på ligaholdet i GOG. Lasse Møller er nu selv blevet en profil på nutidens ligahold. Men om et år stopper han i GOG.

”Jeg glæder mig rigtig meget over at have fået et tilbud, der passer perfekt til mig. Og jeg er glad for, at jeg nu har fået fremtiden på plads”, siger Møller.

”Men jeg glæder mig samtidig til at slutte ordentlig af i GOG. I den her sæson og jeg har også næste sæson med. Og der går vi selvfølgelig efter at vinde så meget, vi kan.”

I GOG er klubben ærgerlig over at miste en lokal stjerne, men når de europæiske topklubber kommer med tilbud til de talentfulde profiler, så er det helt naturligt, at spillerne har lyst til det eventyr også.

”For det første er jeg rigtig glad på Lasses vegne, at han skal videre til en af de store klubber i Europa. Og for GOG er det også rigtig fint. Vi kan kun glæde os over at have spillere, der er attraktive for de største klubber,” fortæller GOGs direktør Kasper Jørgensen.

”Lasse er en spiller, der har været i klubben altid. Han har aftjent sin værnepligt her, så det er fuldt fortjent. Held og lykke til Lasse fremadrettet.”

Lasse Møller har vundet to bronzemedaljer med GOGs ligahold ind til videre, men har altså stadig frem til sommeren 2020 til at lave om på den statistik.