Tilbage til oversigt

Lasse Møller forlænger til 2020

Ny kontrakt – GOG forlænger med Lasse Møller

 

Masser af gult DNA er nu sikret på ligaholdet i GOG. Klubben har forlænget kontrakten med Lasse Møller, så den gælder frem til sommeren 2020. En kulturbærer, en bærende klubprofil og en kommende landsholdsstjerne bliver i den gule trøje.

”Det var et naturligt valg for mig. Vi spiller med i toppen af den danske liga, og samtidig kan jeg blive i min barndomsklub. Så det var oplagt for mig at forlænge. Jeg føler mig tryg her,” fortæller Lasse Møller, der drømmer om at tiden i GOG skal blive fyldt med medaljer og forhåbentlig også et europæisk eventyr.

”Det siger sig selv, at vi er glade for forlængelsen med Lasse. Han har i foråret vist stor stabilitet i trit med, at hans rolle er vokset både i forhold til ansvarsopgaver og aktioner. Derfor er han en naturlig gevinst og jo en knægt med GOG-DNA til op over begge ører, hvilket også er vigtigt for os,” lyder det fra cheftræner i GOG, Nicolej Krickau.

”At Lasse ønsker at blive i længere tid ser jeg som et udtryk for to ting. Det første er, at vi kan konkurrere om de sjove pladser i ligaen, og det næste er, at Lasse er bevidst om, at han langt fra er færdigudviklet. Både hans fysik, forsvarsspil og ro skal være et nyk bedre, inden han sikkert skal ud i den store verden, og det føler vi, at vi i fællesskab kan løse i GOG.”

Underskrifterne er sat på en toårig aftale. Lasse Møller er GOG. Han hjælper til med at træne ungdomsholdene. Han kommer i hallen og ser andre hold spille. Han er født ind i foreningslivet i hallen i Gudme, hvor hele familien Møller også har spillet håndbold. Og nu er han så også en profil på ligaholdet.

”Lasse Møller er en ønskespiller for os. Han passer om nogen ind i vores strategi med, at vi satser på egne talenter. Og han blomstrer jo for alvor lige for tiden og er ved at finde en mere stabil rytme. Derfor var det meget naturligt for os at forlænge kontrakten, for vi får ikke et bedre forbillede i klubben end Lasse, så vi er meget glade for at beholde ham i GOG,” slutter GOGs direktør Kasper Jørgensen.

Som ungdomsspiller i GOG har Lasse Møller vundet en række medaljer (U14 DM-guld, 2 × U16 DM-sølv, U18 DM-bronze og U18 DM-sølv).

Lasse Møller var med, da GOG fik sit hidtil bedste resultat siden konkursen og den nye start. Nemlig bronzemedaljerne i 2016. Derudover har han spillet to pokalfinaler med GOG, hvor det begge gange blev til sølv.