Tilbage til oversigt

Lasse Møller ude resten af året

Denne sæsons helt store profil fra GOG, Lasse Møller, må desværre følge sit hold fra sidelinjen resten af 2018. Ligaens topscorer har pådraget sig en knæskade, og en scanning har vist, at det midterste ledbånd er beskadiget.

 

Søndag den 7. oktober kom Lasse Møller til skade med sit knæ i kampen mod Lemvig-Thyborøn. Den gode nyhed er, at korsbåndet ikke er revet over, hvilket ville have kostet en noget længere skadespause.

 

”Jeg er selvfølgelig glad for, at det ikke er værre. Men jeg er ærgerlig og ked af, at jeg ikke kan spille med mine holdkammerater de næste måneder. Jeg er sikker på, de nok skal klare det uden mig. Det så vi jo mod Århus. Så nu vil jeg fokusere på min genoptræning og gøre alt for at komme stærkt tilbage,” siger Lasse Møller.

 

Målet er nu, at Lasse Møller skal stå på håndboldbanen igen til februar 2019, hvor GOG kan have masser på spil med mulig deltagelse i EHF Cup-gruppespil, Santander Final4 og endelig slutspil i håndboldligaen.

 

Da Lasse Møller ikke kommer på banen for GOG resten af 2018, er han heller ikke i spil til en plads ved VM i januar med det danske landshold.

 

”Vi sidder jo med en noget ambivalent følelse lige nu. Vi selvfølgelig kede af, at Lasse ikke kan spille resten af året, men samtidig er vi lettede over, at skaden ikke er værre,” lyder det fra cheftræner i GOG, Nicolej Krickau med henvisning til, at en korsbåndsskade sandsynligvis havde kostet resten af sæsonen.

 

Diagnosen betyder, at Lasse Møller undgår en operation, og i stedet skal han holde knæet i ro til hævelsen foretager sig. Derefter står den på genoptræning, mens holdkammeraterne forsvarer førstepladsen i ligaen. Næste opgave er på lørdag, hvor de gule skal en tur til KIF Kolding.

 

”Vi fik et godt afsæt fredag aften, hvor vi spillede en god kamp og vandt over Århus Håndbold uden Lasse. Så vi skal nok klare os uden ham resten af året. Og så glæder vi os til at få ham tilbage i den gule trøje i det nye år,” siger Nicolej Krickau.