Tilbage til oversigt

Lasse Møller vil stoppe bror-Mikkels succes

Når GOG løber på banen lørdag eftermiddag til endnu en hjemmekamp i SU’VI:T Arena i Gudme, så er der specielt to spillere, der kender hinanden særdeles godt. GOGs Lasse Møller og SønderjyskEs Mikkel Møller. De er nemlig brødre.

 

De er begge vokset op i Gudme og særligt i hallen få hundrede meter fra barndomshjemmet. Lørdag eftermiddag står de over for hinanden i liga opgøret mellem GOG og SønderjyskE.

 

– Det bliver rigtig sjovt. Han har jo spillet rigtig godt i SønderjyskE indtil videre, så det håber jeg, vi kan stoppe, når vi møder dem på lørdag, siger lillebror Lasse Møller.

 

Selvom der er et særligt bånd mellem de to modstandere på lørdag, så forsvinder det i 60 minutter, mener Lasse Møller.

 

– Det tror jeg ikke, jeg tænker så meget over, når jeg kommer ind på banen. Når først vi spiller, så vil jeg give den gas og tackle ham, som alle andre spillere.

 

Lige nu er Mikkel Møller nummer 8 på topscorerlisten med 37 mål – heraf 21 på straffe. Og i den seneste spillerunde kom Mikkel Møller på rundens hold. Lasse Møller er nummer 38 med 23 mål.

 

– Nej vi har ikke væddet om kampen. Vores mor har altid lært os, at det kun er dumme børn, som vædder, så det har vi ikke, griner GOG-Møller.

 

Lasse og Mikkels far har også andel i kampen. Bent Møller, der er tidligere ligaspiller i GOG, er holdleder for GOG.

 

– Forhåbentlig bliver det en mega fed kamp, ligesom kampen i tirsdags. Efter den her er der lang tid til næste hjemmekamp, så jeg håber, at så mange som muligt har lyst til at komme, lyder det fra Lasse Møller.

 

Kampen mellem GOG og SønderjyskE i SU’VI:T Arena i Gudme er lørdag kl. 16.00