Lemvig slået – Vi ligger nummer 1

Søndag eftermiddag sørgede Krickaus udvalgte for, at GOG tilbageerobrede førstepladsen i ligaen, da Lemvig blev slået med 35-23 efter 20-13 ved pausen.

Efter en jævnbyrdig indledning på kampen, hvor Lemvig hang på til 4-4, tog de gulblusede for alvor fat, og pludselig viste tavlen 17-9 til GOG, der havde god effektivitet i afslutningerne, mens Frank Mikkelsen var en god sidste skanse i GOG-buret.

Efter pausen, hvor GOG som nævnt var oppe med 7, kom hjemmeholdet bedre med i begyndelsen af anden halvleg, og da Jørgen Rasmussen scorede til 19-23 på et tidspunkt, hvor GOG var en mand i undertal, var udviklingen en anelse foruroligende for Krickau.

Heldigvis for de gulblusede fik Frank Mikkelsen atter fat i Lemvig-skytterne, og fra 24-20 gik GOG til 31-20 efter næsten 11 minutter, hvor hjemmeholdet ikke kom på tavlen, og så var kampen reelt afgjort.

GOG topscorer blev Emil Jakobsen med 9 mål, mens Kirkeløkke, Møller og Rikhardsson hver scorede 6 gange.

Resultatet betyder, at GOG atter fører håndboldligaen med 12 point for syv kampe, akkurat som Aalborg, der dog er efter GOG på indbyrdes kampe såvel som målscoren.

Fun-fact: De 35 scoringer betyder, at GOG er det mest scorende hold i ligaen med 222 scoringer for syv kampe – en mere end TTH Holstebro.