Tilbage til oversigt

Liga-spillerne køber støttepakker i GOG

Her under coronakrisen er GOG i gang med en række tiltag for at sikre økonomien og dermed også tophåndbolden i SU’VI:T Arena i fremtiden. Det har spillertruppen valgt at bakke op om.

 

GOGs liga-spillere har doneret holdets bødekasse for at støtte klubben i en historisk svær situation. Spillerne købt GOG-støttepakker for 2/3 af det beløb, der var samlet sammen i løbet af sæsonen.

 

”Det er et pænt femcifret beløb, som vi køber støttepakker for. Og vi håber, at det kan være med at sikre tophåndbolden i GOG i fremtiden. Vi vil i hvert fald gerne gå forrest, og vi håber, at rigtig mange vil følge trop,” siger anfører i GOG Lasse Kronborg.

 

Den sidste 1/3 af beløbet i bødekassen har spillerne doneret til moderklubben i GOG som tak for det enorme talentarbejde, der er fundamentet for tophåndbolden i Gudme.

 

”Jeg er helt sikker på, at både klubben, lokalsamfundet og hele Håndbolddanmark vil sætte pris på, hvis der også i fremtiden vil være den velkendte og fuldstændig euforiske stemning i SU’VI:T Arena,” lyder det fra Lasse Kronborg.

 

Støttepakkerne skal være med til at sikre, at alle i fremtiden også kan nyde storeøjeblikke med håndbold i Gudme. Kun i fællesskab kan vi løse de udfordringer, klubben står over for, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

”GOG har stor brug for opbakning fra alle i denne tid. Derfor er det også med stor glæde, at jeg ser, at spillerne bakker kraftigt op og hjælper klubben med at komme igennem krisen, så vi kan sikre fremtiden for tophåndbold i Gudme,” udtaler GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

Derudover er spillerne i dialog med klubben omkring, hvordan der kan spares på nogle af udgifterne i den kommende sæson.

 

Få mere information omkring de forskellige støttepakker her.