Tilbage til oversigt

Lille finale venter i Århus

At tabe til Skjern er i sig selv ikke en katastrofe. Men det var alligevel et skuffet GOG-mandskab, der gik fra banen i GOG Arena efter nederlaget på tre mål til vestjyderne. Skjern stillede op kun med 10 mand, og GOG havde alle muligheder for at løbe de grønblusede ihjel. Det lykkedes aldrig, og så kunne de rutinerede skjern-spillere rejse hjem med to point.

 

Det gjorde unægtelig vejen til slutspillet lidt sværere for de gulblusede. Nu venter en lille finale på lørdag i Århus, hvor en sejr vil betyde meget tæt på slutspil, mens et nederlag vil gøre det tilsvarende svært. Det siger sig selv, at der er meget på spil, også for Århus, der med en sejr kan bringe sig selv i en særdeles gunstig position til de 8 slutspilspladser.

 

De seneste to sæsoner har GOG haft et godt tag på Århus, men holdet fra smilets by har vist godt spil på det seneste, og kronede den flotte indsats med en sejr over ligaens suveræne førerhold, KIF København. Det må derfor antages, at det er et hold smækfyldt med selvtillid, der går på banen mod GOG på lørdag.

 

Århus har allround et rigtigt stærkt hold. I år har de fået langt mere bredde end tidligere, så de nu kan tåle et par skader. I målet har de gennemrutinerede Jan ”Tromle”, som kan gøre livet surt for selv de dygtigste skytter i ligaen. Det oplevede KIF Københavns stjernespillere, da de måtte forlade Århus uden point for nylig. Når ”Tromle” engang imellem ikke tager boldene, er der kommet en ung komet mellem stængerne. 17 årige Emil Nielsen har taget ligaen med storm, og da Århus i starten af februar slog Mors Thy stort på hjemmebane stod Emil hele kampen med over 50 i redningsprocent. Det er helt uhørt for så ung en dreng.

I angrebet er det ligeledes en ny ung spiller der pryder Århus topscorerliste. Torben Petersen kom til fra Odder i sidste sæson og har gjort det rigtigt godt for århusianerne. Man kan heller ikke komme uden om de to rutinerede bagspillere, Henrik Hansen og Rune Ohm, der stadig holder et højt niveau. På fløjene er Mikkel Saad og tidligere GOG-spiller Rasmus Nielsen lynhurtigere og straffer tekniske fejl fra modstanderne prompte. Sidst men absolut ikke mindst, heller ikke i fysisk forstand, er det en gammel kending af GOG på stregen. Nemlig Morten Bjørnshauge, der indtil sidste år spillede netop i den gule trøje.

 

Der venter GOG en vanskelig opgave i Århus, i en hal hvor der forventes stærk opbakning til hjemmeholdet grundet kampens vigtighed.

GOG skal have vasket pletten fra Skjern-kampen af, og tager til Århus med en klar tro på to point.

 

Kampen fløjtes op kl. 15.00 i NRGI Arena.