Tilbage til oversigt
Liga

Lukas J. og Simon P. i kæmpe transfer

Efter denne sæson forlader Lukas Jørgensen og Simon Pytlick GOG for at drage på nye eventyr syd for grænsen. For begge spilleres vedkommende sker klubskiftet før kontraktudløb, og det betyder, at GOG-direktør Kasper Jørgensen har været travl ved forhandlingsbordet.

“Når vi taler om spillere af den her kaliber – forstået både menneskeligt og håndboldmæssigt, er det klart, at vi er kede af det, når de forlader GOG. Men samtidig tror jeg, at det samlet set er en af de største transferhistorier, jeg har kendskab til i dansk håndbold – hvis ikke dén største, og derfor er der alligevel god grund til at være godt tilfreds og stolt på klubbens vegne,” siger Kasper Jørgensen om VM-profilernes afrejse.

“GOG har i en årrække været et kendt springbræt ud til spændende internationale eventyr for spillerne. Historien med både Lukas og Simon er med til at understrege, at i vores klub, der bliver spillerne hurtigt bedre, de får masser af opmærksomhed, og selvfølgelig står vi ikke i vejen for et skifte, hvis de kommende arbejdsgivere er til at forhandle med. Det har været tilfældet her, og derfor står GOG tilbage med rigtigt meget mere end de flotte minder, når den nye sæson begynder,” konstaterer Kasper Jørgensen, som af samme grund ikke ændrer på de sportslige ambitioner efter sommerferien:

Ganske som det har været tilfældet i år skal GOG spille med om guldet i både Santander Final4 og ved DM næste sommer. Men i mellemtiden smøger Simon Pytlick og Lukas Jørgensen ærmerne op på banen, mens Kasper Jørgensen dækker op ved forhandlingsbordet.

“Selvom vi alle kommer til at savne Lukas og Simon, så ved jeg også, at vi har et slagkraftigt hold til næste sæson, og det er min opgave at få den kabale til at gå op – blandt andet med de midler, som vi har fået til rådighed nu. Og indtil da har vi både DM-guld og Champions League-succes at spille for, så vi kan føje yderligere sportslige succeser til pokaltriumfen,” lyder det optimistisk fra Kasper Jørgensen.