Tilbage til oversigt

Lukas Jørgensen forlænger med GOG

Den 22-årige stregspiller Lukas Jørgensen har forlænget sin kontrakt med GOG, så den nu løber frem til sommeren 2025.

Lukas Jørgensen har fået det meste af sin håndboldopdragelse i GOG, men forud for den indeværende sæson spillede han to år i Aarhus Håndbold, før de vante omgivelser i Gudme atter kaldte. Og efter blot et halvt år tilbage i klubben var Lukas Jørgensen klar med pennen, da han blev forelagt et nyt kontraktforslag.

”Det var en meget nem beslutning for mig at forlænge med tre år. Det var det, jeg håbede på, at min fremtid for de næste sæsoner ville blive i den gule trøje. GOG er i toppen af dansk håndbold, og det er et sted, hvor jeg kan udvikle mig meget, fordi jeg spiller sammen med mange dygtige spillere,” siger Lukas Jørgensen.

Også klubdirektør Kasper Jørgensen er glad for kontraktforlængelsen, der betyder, at GOG også i de kommende år har glæde af Lukas Jørgensens evner.

”Vi synes, at Lukas gør det rigtig godt, og vi har haft et stort ønske om at forlænge med ham, og det er nu lykkedes i en 3-årig periode. Det er vi rigtig glade for i GOG,” siger Kasper Jørgensen, der også er glad for, at endnu en tidligere ungdomsspiller i klubben er en del af fremtidsplanerne:

”Han er en af vores egne drenge, og han er kommet tilbage, og han har allerede vist, at han har hår på brystet, og at han kan levere på højt niveau, og jeg er sikker på, at der er endnu mere at komme efter i Lukas.”

Hovedpersonen har også tro på, at der er mere at komme efter i fremtiden – det gælder også på klubbens vegne:

”Jeg håber, at vi kan fortsætte med at lægge lag på, så vi kan blive endnu bedre, så vi også kan komme op at vinde flere medaljer, og at vi kan vinde mesterskaber. Jeg håber, at vi kan vinde det danske mesterskab, men vi drømmer også om at gøre det godt på den internationale scene.”