Tilbage til oversigt
Liga

Machineseeker forbliver titelsponsor for EHF Champions League

Machineseeker Group fortsætter med at være titelsponsor for EHF Champions League i sæsonen 2023/24. Engagementet fra den tyske teknologivirksomhed, som driver de førende online markedspladser for brugte maskiner og erhvervskøretøjer i Europa, går nu ind i sin anden fase.

Den europæiske eliteturnering i håndbold vil fortsat hedde Machineseeker EHF Champions League. Den kommende sæsons absolutte højdepunkt, finalen i Köln, kommer til at hedde TruckScout24 EHF FINAL4 2024, hvilket specifikt fremhæver en af Machineseeker Groups bedste markedspladser. Ud over sponsoraftalen vil Machineseeker være til stede under alle 132 kampe, både i hele hallens opsætning (gulvklæber, LED-bannere) og i trykte og digitale kanaler.

“Machineseeker EHF Champions League præsenterer det bedste af det bedste i europæisk håndbold og passer perfekt til vores profil som markedsleder med førende markedspladser i hele Europa. Vi ser frem til at gå ind i den anden sæson som titelpartner for denne premium-konkurrence og opnå effektiv og stærk synlighed med Machineseeker- og TruckScout24-brands”, siger Sven Schmidt, CEO for Machineseeker Group.

David Szlezak, Managing Director for EHF Marketing, tilføjer: “Forlængelsen af sponsoratet kommer i kølvandet på stærke resultater fra turneringen i sæsonen 2022/23, herunder et fremragende samarbejde med Machineseeker. Af de mange innovative initiativer under TruckScout24 EHF FINAL4 var præsentationen af de officielle håndbolde mit personlige højdepunkt. Vi ser frem til at tage turneringen til det næste niveau i den kommende sæson i samarbejde med Machineseeker.”

Machineseeker og TruckScout24 har siden 2021 løbende været involveret som sponsor af højt profilerede håndboldbegivenheder som håndbold-VM 2021. Derudover har koncernen været officiel partner for det tyske olympiske hold i flere år og har støttet mange fodboldklubber i 2. Bundesliga.