Liga

Magiske Gudme gør det igen

Efter onsdagens sejr i Champions League var drengene mere end klar til lørdagens udfordring. Bjerringbro Silkeborg gæstede Gudme, og der var lagt op til topkamp (selvom tabellen måske ikke illustrer det på nuværende tidspunkt). Hallen var endnu igang helt magisk og GOG drengene kom på banen lettede taget.

Første halvlegs helt store oplevelse var Tobias Thulin der stod med en redningsprocent på 46%. Et BSH mandskab med landsholds aktuelle Rasmus Lauge scorede kampens første mål, men så kom der ellers gang i drengene og de kunne efter godt og vel 15 minutter sende bolden ind til en 11-6 føring. I 18. minut kommer Nicolai Pedersen flyvende i en kontra, men bliver stoppet af 3 BSH spillere, hvor den ene er Rasmus Lauge, der uheldigvis får lavet en lidt hård tackling, og kunne derfor få lov til at se kampen fra tribunen efter hans røde kort. Drengene gik lidt i stå med formåede at gå til pause med en 2 måls føring (16-14)

Fra anden halvlegs start var det GOG der dominerede kampen. Thulin fortsatte hans storspil inde i målet og oppe i den anden ende storspillede Emil Madsen der blev kampens topscorer med 10 mål. En flot kamp af hele holdet der endnu engang blev båret igennem af en fantastisk kulisse i Gudme. Kampen ender 33-28 til GOG