Liga

Magiske Madsen og en plads i FINAL4

Pladsen i Final4 i Santander cuppen var onsdag aften på spil, da Ribe Esbjerg HH var kommet en tur til Gudme. Det gule hjørne havde indtaget svanetribuen, og så var stemningen sat.

En første halvleg der bød på et velkommen tilbage til Nicolai Pedersen, der har været ude i en kort periode. Tobias Thulin og Emil Madsen var de helt store overskrifter i den første halvleg. Thulin gav REHH spillerne svære betingelser, Emil Madsen tyrede bolden i kassen som det passede ham. Men på trods af en fin præsentation over hele linjen, trak GOG mandskabet ikke rigtig fra gæsterne. Og efter de første 20 minutter var stillingen også 14-13. Der blev ikke givet ved dørene i begge ender, og det kunne mærkes. På trods af kolde temperaturer udenfor, så var det den rene heksekedel i Gudme onsdag aften. I de sidste fem minutter valgte Nicolai Pedersen for alvor at melde sin tilbagekomst med to hurtige scoringer til stillingen 17-14. Fantastiske scener med en scoring i sidste sekund fra Emil Madsen der løb ned og jublede sammen med den gule ende. Drengene kunne gå til pause med stillingen 20-16

Anden halvleg start var fyldt med småfejl, men GOG mandskabet formåede at holde ved føringen, dog en mindre en af slagsen. Efter 40 spillede minutter var stillingen 25-23. En fornemmelse af, at drengene havde styr på kampen men stadig lige manglede den sidste skarphed. Gæsterne kom tæt på og stillingen var helt nede på en et måls føring (26-25), men så kom der redninger fra Thulin og scoring fra Mensing og Linus Persson, der øgede føring til stillingen 30-27. I det 52. Minut kunne Emil Madsen sende hans 12. Scoring ind til stillingen 33-31. Og Wupti 2 minutter efter var stillingen 35-31. Der begyndte at lufte at Final4 og Boxen i Gudme!

Kampen ender 40-35! Og vi skal til Final4

Emil Madsen bliver kampens topscorer med 13 mål, og blev samtidig også kåret til ‘Best player’